Landsbygdsriksdag!

Vartannat år arrangerar Hela Sverige ska leva Landsbygdsriksdag. I år hölls denna på Gotland och Ta i hands projektledare åkte dit för att lära sig mer om landsbygdsutveckling, urbanisering och hur vi på bästa sätt kan göra bra grejer i alla de områden vi verkar i. Och träffa andra som vill ha en bättre balans mellan stad och landsbygd. Det blev tre dagar av seminarier, paneldebatter och inspirerande rundresor. Bland annat så utsåg vår samarbetspart #ungapålandsbygden Mellerud till Sveriges grymmaste håla.
Nu bryter vi storstadsnormen!

mur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s