Sol i Floby

Att få sitta i solen och brodera, vilken dröm! Drömmen blev sann i Floby den 2 maj. Då flyttade vi ut Kulturkioskens möblemang och kaffekoppar och satte oss på gatan utanför. Vilken skillnad det blir också, för lättheten att slå sig ner en stund och delta spontant. Perfekt!

Vi ägnade dagen åt att brodera på olika material och hade med oss alltifrån rivjärn, vykort och hederliga dukar. Det arbetades också vidare på egna projekt och målades på asfalten med kritor. Vi hoppas solen strålar lika varmt nästa träff i Floby!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s