Smycken i återvunna material med Ana Tolentino

Under lördagens träff på Biskopsgårdens biblioteket visade Ana Tolentino några av sina verk. Materialet hon använde för att göra dem med är inte de traditionella utan hon använde material som blivit över. Vi blev överraskade när vi såg hennes jättefina smycken gjorda med plastflaskor, cykelslang och dekorerade med akrylfärger eller tuschpennor. Hennes alster väckte tankar om konsumtion och hållbarhet. Hon visade hur man kan tillverka dem och plötsligt flödade det av idéer och entusiasm i rummet. Här kan ni se smyckesslöjdandet från den dagen. Tack Ana för du kom och delade dina kunskaper och dina tankar. Vi kommer aldrig mer att se en plastflaska och en cykelslang på samma sätt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s