Traditionell broderiteknik från Turkiet med Shengul Nooraldeen

Vi hade det jättemysigt den 28:e februari på Solglimten med alla fina som kom. Tack vare Shengul har vi lärt oss att brodera på en Aidaväv. Aidaväv är en tyg av bomull med rutmönster och tydliga hål. Garnet man använder för att brodera med är Moulinégarn, men man kan också använda andra sorters garn. Vi använde korsstygn för att brodera olika mönster och motiv. Tack Shengul för en inspirerande workshop och för att du delade med dig av den här traditionella broderitekniken från Turkiet och tack för den fin broderi present till Ta i hand!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s