Armband i olika textila tekniker med Myriam Coulombe

På lördags 18 februari var det Ta i hand-träff på bibblan i Biskopsgården igen. Vi lärde oss att göra fina armband under ledning av Myriam Coulombe. Hon visade olika textila tekniker som flätning, loopflätning och makramé. Trådar i olika färger tvinnades och knöts och formade vackra skapelser den dagen. Sunnil kom också för att visa vad vi ska lära oss att göra nästa träff på bibblan. Det kommer att bli super kul med dreadlocks wrap!!! Det var svårt att avsluta träffen för att vi hade så roligt. Tack Myriam för att du delade med dig av dina kunskaper!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s