Hennatatuering och målning

På tisdags 31 januari i Solglimten hade vi så kul!! Vi hade glädjen att Nadia Safdar kom och ledde en workshop om hennatatuering och målning. Hon berättade om den här tusen år gammal tradition från orienten! Vi har lärt oss om olika naturliga ämnen som kan använda sig för att göra hennapasta med en stark färg som kaffe, te, aubergines skål och nejlikor och vi fick information om henna med kemikalier som är fårliga som vi måste undvika. Nadia målade våra händer, några gjorde själva och några målade henna mönster på papper också. Det var verkligen en fint träff. Tack Nadia för att dela dina lärdomar om henna med oss!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s