Fler får höra om Ta i hand

Det är ju alltid kul när folk vill veta mer om Ta i hand och ta del av hur vi tänker, jobbar och gör. En vecka i maj hade vi förmånen att berätta för, och förhoppningsvis inspirera, två olika sällskap. Först var det Nämnden för hemslöjdsfrågor ihop med hemslöjdskonsulenterna från Malmö, Göteborg och Stockholm som hade utbildningsdagar kring mångfaldsarbete. Det pågår en satsning bland dessa parter, vilken kallas för Slöjd Cultures. Vi hoppas att mycket spännande kommer ut genom detta.

Dagen därpå for vi till Mösseberg i Falköping för att träffa SV-medarbetare som ägnade en dag åt att fördjupa sig i liknande frågor. Här fick deltagarna inte bara höra om Ta i hand, utan även delta praktiskt, för vi hade med oss material att greja med. Vid ett bord skapades Ojos de dios, vid ett annat täljdes det, vid ett tredje var det broderi på temat och därutöver vävdes det runt. Såklart visade det sig vara succé att få ha något i händerna medan öronen spetsades.

Mösseberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s