Vi hakar på Slöjd i Väst till Caritas!

Tobias Havaas, hemslöjdskonsulent på Slöjd i Väst och organisationen Caritas har kommit i kontakt med varandra och mötts i ett intresse för och önskemål om mer slöjd i Caritas lokal i Hjällbo. Sen kom Ta i hand in på ett hörn och detta skulle ju bara kunna resultera i succé! Onsdagen den 20 april gästade vi dem och kom fram till att repslagning kunde vara en rolig aktiviteten för dagen, men självklart också annat som fanns intresse för. Och intresse fanns! Hos Caritas sysslas flera gånger i veckan med både stickning, virkning och sömnad. Vi fick se prov på vackra skapelser och hade en härlig stund med klippande, vevande och fikande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s