Utställningen Händer och tankar visas på syföreningsdagarna

Svenska kyrkan, Skara stift och Sensus anordnar syföreningsdagar som i år ägde rum 26, 27 och 28 april. Temat var kvinnor på flykt och Ta i hand blev tillfrågade att visa utställningen som blev till under projektets första år, 2014. Det är en porträttutställning med skapande personer som handlar mycket om vilken betydelse slöjdande och skapande har för individen. Den heter Händer och tankar – varför slöjdar Du? och vi tycker såklart att det är jätteroligt att ännu fler nu har fått ta del av Xiangfens, Jennifers, Ingvars, Marjans, Erikas, Elzbietas, Adéles och Kolsoumehs berättelser.

Finns intresse att visa utställningen så är det bara att Kontakta oss!

kvinnor-pc3a5-flykt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s