Tillbaka på Restad gård

Den 28 april var det dags att igen gästa hantverkshuset på Restad gård och slöjda en stund på förmiddagen. Sedan sist visste vi ju lite mer om de olika intresseområdena och kunde därför vara lite mer förberedda i materialväg. Det fanns mer tyg i packningen och vi hade med oss kalligrafipennor. Det skapades för fullt i timmarna två och mycket av tiden ägnades åt att försöka kommunicera och förstå vilka materialönskemål som finns kring träslöjdandet. Till nästa gång tar vi med oss mer virke och en del fanér. Det blir spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s