Första träffen på Kronan!

Den 21 april var det dags för Ta i hands första träff på kulturhuset Kronan i Trollhättan. Med oss i packningen hade vi spikar och garn att skapa av och stor nyfikenhet på var denna dag skulle landa. Det blev helt klart en hel del spikande och en hel del garnande. Garnande både mellan spikar och i form av stickning och virkning. Det lärdes nytt och lärdes ut. Vi träffade också Batul som håller på med redesign och skapar allsköns föremål av återbruksmaterial såsom exempelvis tidningspapper. Vi kommer få se mer av Batul framöver!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s