Det händer grejer i Essunga kommun!

Oj vad skoj när fler vill göra liknande grejer som Ta i hand. För ett tag sedan blev vi kontaktade av Karin Jonsson som jobbar på Essunga kommun och som gärna vill dra igång ett integrationsprojekt med fokus på slöjd och musik. Tisdagen den 19 april var vi, tillsammans med flera andra, inbjudna till Nossebro för att bolla idéer kring detta och spåna inför ett framtida projekt. Mycket pepp och förhoppningar denna dag – Tack för att vi fick delta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s