Läderslöjd med Cili Ivanovski

Cili Ivanovski gör fantastiska skapelser i läder. På Solglimten, Friskväderstorget i Göteborg, en tisdagsafton i april gav hon oss en introduktion till tekniken, om än i något mer simpel form än den hon visar prov på i sitt eget hantverk. Oavsett nivå, väldigt roligt! Vi fick göra en blomma i läder som sen såklart kan användas till lite allt möjligt, i hatten, som brosch, på en pinne i en vas, som prydnad på skorna… Det verkar förresten vara något med blommor och Solglimten, sist vi var här gjorde vi ju pappersblommor med Xiangfen 🙂

Förutom läderslöjdandet så pågick en hel del annat under denna träff. Vi fick se vackra ting handarbetade i alla möjliga tekniker. Det klipptes kappfoder, virkades, fortsattes på pappersblommorna och talades med stora ord om hur viktig stickning kan vara för det egna välbefinnandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s