Henna hos Biskopsgårdens Kvinnor

Biskopsgårdens Kvinnor är en grym och relativt nystartad förening som vi kom i kontakt med för ett tag sedan. De har en lokal på Friskväderstorget i Göteborg där de ordnar aktiviteter med och för sina medlemmar och andra intresserade, och där de ständigt vill att mer ska hända. En av de aktiva i föreningen heter Nisreen El Emam och är en fena på att måla henna. Såklart skulle vi, Ta i hand och Biskopsgårdens Kvinnor, ordna henna-träff i lokalen på Friskväderstorget!

Intresset för denna slöjdart verkar minst sagt stort, och så roligt det är! Nisreen berättade om tekniken och visade och lärde ut. Några av oss experimenterade hämningslöst, andra lade det hela i händerna på mer erfarna förmågor. Färgen framträder först under dygnet/dygnen efter att hennapastan applicerats, så det blir svårt att säga så mycket om det färdiga resultatet. Men processen = toppen!

Tack Biskopsgårdens Kvinnor för att vi fick vara hos och göra detta med er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s