Ull i Floby!

Så var det dags att använda ullen som vi fått 🙂
Måndag den 4 april skedde detta, i Kulturkisoken i Floby. Alla sinnen var närvarande och kiosken fylldes av doft från både får och kaffe. Som sig bör på en ull-träff. Närvarande var också hemslöjdskonsulenterna Elin Thomasson och Susanne Harrysson från Slöjd i Väst/Västarvet. De berättade om ull och hade med sig en fantastisk uppfinning: kardmaskinen! Det kardades, tovades, spanns och idégenererades i timmarna tre. Vi fick se skapelser, både som blev till under träffen och som blivit till tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s