På utflykt i Falbygden!

Tisdagen den 29 mars gav vi oss ut på materialinsamlingstur i Falbygden. Under tidigare träffar har vi fått till oss av två olika familjer att de har ull till övers som de gärna vill ska komma till användningen. Således tog vi en sväng till Broddetorp, där Simon tog emot oss och skickade med oss både ull och lindträ. Och en sväng till Hällestad där vi fick träffa familjen Nyberg/Ellgård (både människor och får) och varifrån vi fick med oss ännu mer ull!

Dagen bjöd också på en fika hos Sabine Bjaaland, diakon i Svenska Kyrkan i Stenstorp. I församlingshemmet där ordnas språkcafé ihop med Röda Korset varannan torsdag och det finns tydligen efterfrågan på mer aktiviteter. Perfekt för ett Ta i hand-samarbete ju!

bild (1)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s