Träff i Falköping

Lördagen 20 februari ägde årets första träff rum. Vi höll till hos Vuxenskolan i Falköping och arrangerade det hela tillsammans med Språkvän Falköping.

Aktiviteten för dagen var att trycka! Med hjälp av morötter, äpplen, lök, kapsyler, batterier och annat så skapades mönster och bilder på papper och tyg. Några dekorerade till och med kläderna de hade på sig 🙂 Och när fikasuget kändes av fanns det kaffe, saft och mackor att fylla på energiförrådet med.

Vi ville gärna undersöka vad träffens deltagare ville ha ut av Ta i hand i framtiden. Vi ställde frågor som ”Var vill du ses?”, ”Vill du lära ut något?”, ”Vill du lära dig något?” Vi fick många givande svar och tar gärna emot fler! Kommentera här eller kontakta oss om du har tips, idéer eller undringar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s