Invigning av Biskopsbibblan!

I lördags, 27 februari, slog Biskopsgårdens bibliotek återigen upp portarna efter en lång tids ombyggnationer. Det var fest hela dagen med tårta, uppträdanden, tal och aktiviteter. Och slöjd med Ta i hand såklart!

Vi hade så mycket morötter kvar sedan helgen innan i Falköping så vi bestämde oss för att trycka en gång till. Färgen och uttrycken flödade även denna dag. Vi tryckte på duken som låg på bordet och som efter en sisådär fyra timmar var alldeles täckt av olika mönster, former och bilder. Succé!

På biblioteket kommer ju även vissa av Ta i hands träffar i Biskopsgården äga rum nu framöver. Med start måndagen 29 februari så ses vi där och slöjdar ungefär en gång i månaden. Ta med ditt handarbete och kom! Och kika in här för att se det fullständiga Göteborgsprogrammet.

DSC_2922DSC_2919DSC_2917

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s